Festival- & Evenemangssjukvård

Vi har en bred erfarenhet från evenemang av alla sorter. Verksamheten inom evenemangslivräddning och evenemangssjukvård sträcker sig från analys och planering till genomförande och uppföljning.

Vi tillhandahåller den personal och kompetens som behövs inom evenemangssjukvård och evenemangsräddning för att ge en fullgod säkerhet på ert arrangemang.

Personalen består oftast av ett eller flera sjukvårdsteam med tillhörande utrustning. Ett sjukvårdsteam består av 1 leg. sjuksköterska och 1-2 sjukvårdare. Sjuksköterskan har det medicinska ansvaret och kan med hjälp av sjukvårdarna genomföra kvalificerade sjukvårdsinsatser på plats.

Vi kan hjälpa er med t.ex. idrottstävlingar, företagsevent, filminspelningar etc.

Utrustningen som gruppen använder är anpassade för att lätt kunna ta med ut till patienten i alla tänkbara miljöer. Utrustningen är i väsksystem och innehåller bl.a. läkemedel, syrgas, förband, brännskadeenhet, utrustning för fri luftväg, defibrillator samt imobiliserings utrustning.

Våra sjukvårds-scootrar gör att sjukvårdsteamen smidigt kan ta sig fram på evenemangsområdet och genom folkmassor. Scootrarna är väl beprövade under bla Göteborgs kulturkalas och Malmöfestivalen.


Kontakt
Ring oss för rådgivning, 010 – 220 10 02
Ni kan också fylla i intresseanmälan i vårt kontaktformulär eller maila oss direkt på beredskap@livtjanst.se
Vi ser fram emot att höra från er.