Köp hjärtstartare som är bäst i test

Söker du efter en  hjärtstartare som fått bäst i test? Att en hjärtstartare fungerar som den ska och ger perfekta resultat varje gång låter kanske självklart, men alltför ofta ser det ganska annorlunda ut.

Det kan därför vara bra att utforska hjärtstartare som fått bäst i test för att rädda så många liv som möjligt. Vi på Livtjänst erbjuder några av marknadens bästa hjärtstartare. Våra instruktörer är rekryterade direkt från akutsjukvården och vi vet vad som bör prioriteras vid köp av hjärtstartare.

Vi testar regelbundet hjärtstartare på marknaden och ser till att vi ger våra kunder bättre förutsättningar för att rädda liv.

Besök vår Shop – Livräddningsbutiken

Att ta hänsyn till när du ska köpa hjärtstartare

  • Interna dagliga självtester av vitala funktioner i hjärtstartaren
  • Hjärtstartare går att köpa som halvautomatiska och helautomatiska, vilket innebär att elstöten levereras automatiskt eller med hjälp av ett knapptryck.
  • Med en metronom eller ”takthållare” får du hjälp att tajma bröstkompressionerna
  • Inbyggt stöd för hjärt- och lungräddning
  • Internminnet

Alla som drabbas av plötsligt hjärtstopp behöver rätt hjärtmassage för att överleva och med en kvalitetsmässig hjärtstartare får du också hjälp med hur hjärtmassage utförs.

I vår butik online hittar du också alla tillbehör du behöver för göra er arbetsplats säkrare och tryggare för personal och kunder.

Priser och övriga frågor angående hjärtstartare

Över 10 000 hjärtstopp sker i Sverige varje år och betydelsen av att välja en hjärtstartare som är bäst i test kan inte nog understrykas.

Priser för våra hjärtstartare finns här på hemsidan. Vid övriga frågor om funktionalitet eller nödvändig kompetens, tveka inte att höra av er till oss på telefon eller via e-mail. Vi hoppas kunna hjälpa er att hjälpa andra.


Kontakt
Ring oss för rådgivning, 010 – 220 10 03
Ni kan också fylla i intresseanmälan i vårt kontaktformulär eller maila oss direkt på utbildning@livtjanst.se
Vi ser fram emot att höra från er.