Hjärtstartare, Powerheart AED G5

Hjärtstartare, Powerheart AED G5
Hjärtstartare, Powerheart AED G5 Hjärtstartare, Powerheart AED G5 Hjärtstartare, Powerheart AED G5 Hjärtstartare, Powerheart AED G5
Art.nr: LT-G5-00A
Lager: I lager

Produktalternativ


* Funktion:

Antal:  
   - ELLER -   

Powerheart G5 ger dig snabba defibrilleringstider, HLR-feedback i realtid och de mest anpassningsbara protokollen så att du har precis det du behöver för att rädda liv.

Inga kompromisser.
Powerheart G5 är den första AEDenheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringstider och levererar defibrilleringsstötar efter HLR på så kort tid som 10 sekunder.

Du kan lita på Powerheart G5:s avancerade AED-teknik.
Dina färdigheter och erfarenhet kan göra skillnaden mellan liv och död för den som drabbas av plötsligt hjärtstopp. Därför utformade vi Powerheart® G5 för att hjälpa dig ge en så snabb och effektiv behandling som möjligt. Powerheart  G5 är den första hjärtstartaren som kombinerar variabel eskalerande energi för anpassningsbar behandling av patient med snabba defibrilleringstider och HLR-feedback i realtid. Precis som du är Powerheart G5 redo för utryckning och kan prestera när varje sekund räknas. Och med dess anpassningsbara protokoll och enkla USB-överföringar är den det perfekta tillskottet i ert team.

Otroligt smart.
Ger anpassningsbar terapi med variabel eskalerande energi och synkroniserad defibrillering för behandling av olika typer av patienter och arytmier. Växla språk* under en räddningsinsats med en enkel knapptryckning och överför snabbt
räddningsdata via USB.

Slitstark och pålitlig.
Redo att användas närhelst du behöver den, med en tålig design som uppfyller militära standarder och en IP55-gradering för damm- och vattenskydd. Den väl synliga Rescue Ready®-indikatorn visar att din G5:a har passerat de rigorösa dagliga, veckovisa och månatliga funktionstesterna.

Intuitiv HLR-vägledning.
Feedback i realtid hjälper livräddare att utföra HLR i enlighet med de senaste

Anpassningsbar nu, riktlinjerna för återupplivning. flexibel i framtiden.
Anpassa meddelanden, defibrilleringsprotokoll och HLR-feedback efter användarens förmåga och önskemål och uppdatera enkelt inställningarna om riktlinjerna för återupplivning ändras.

Nyckelord:
Powered By Livtjänst Sverige AB
Livräddningsbutiken.se | Livtjänst © 2018